Onze diensten

We zijn enthousiast over wat we doen en zoeken graag naar oplossingen. U bent hier met één doel en dat is de juiste kandidaat vinden voor uw vacature. Wij zijn van mening dat de juiste kandidaat op de juiste plek krijgen staat of valt met een open verstandhouding en goede samenwerking.

Uitzenden

Bent u opzoek naar tijdelijk of vast personeel, dan kan Smit Flex u helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Wij hebben ruime ervaring met het vinden van gemotiveerd personeel. Ook voor uw bedrijfssituatie nemen we graag de mogelijkheden met u door.

Zo weet u dat de continuïteit van uw onderneming altijd geborgd blijft. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Detachering

Zoekt u voor langere periode naar extra versterking, dan helpen wij u graag verder. De kandidaat kan op projectbasis of een afgesproken periode aan het werk gaan. Zo ben je zeker van een geschikte kandidaat die geniet van meer zekerheid en beperkt u het uitstroomrisico.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Werving en selectie

Heeft u een vacature, maar geen tijd om te zoeken naar een goede kandidaat. Dan nemen wij u deze zorg uit handen.

We horen graag wat voor kandidaat u zoekt en dan zoeken wij in ons netwerk naar je juiste kandidaat voor uw organisatie.

Wij lezen de cv’s door en voeren de eerste gesprekken. Daarna stellen we de kandidaten aan u voor.
Wanneer er een klik is dan kunt u de kandidaat in dienst nemen.

Payroll

Wanneer u zelf een geschikte kandidaat heeft gevonden, kunt u deze bij ons onderbrengen voor de gehele salaris- en personeelsadministratie.

Geen financiële en juridische risico’s.

U onderhoudt zelf de contacten met de kandidaat.